Let’s Play 25 Questions.

by Glenneth on September 16, 2012

So, the Vols lost. The first half of the game was great. The second half, not so much. Let’s move on.

I found this twenty-five question tag over on She is On A Run and decided it looked like fun. My answers are below. Feel free to answer the questions in the comments or leave a link to your blog post.

Let’s get started:

Question 1: Do you have any pets?
Answer 1: No, pets. We did have fish, they died. We plan to get more but need to clean the fish tank out.

Question 2: Name three things that are physically close to you:
Answer 2: Currently: my iPhone, a glass of water, and my purse.

Question 3: What’s the weather like right now?
Answer 3: It is a beautiful fall like morning with temps in the upper 60s. Slight chance of rain expected today.

Questions 4: Do you drive? If so, have you crashed?
Answer 4: Yes, I drive. I have never hit anything while going forward. Backward is another story. My new car has a backup camera for that very reason.

Question 5: What time did you wake up this morning?
Answer 5: I woke up around 6:45 this morning (Sunday). There will be a nap in my future. On weekday mornings I get up at 5:30AM.

Question 6: When was the last time you showered?
Answer 6: Yesterday afternoon before heading out for a pedicure.

Question 7: What was the last movie that you saw?
Answer 7: The last movie I saw in the theaters was The Avengers. LOVED IT!

Question 8: What does you last text message say?
Answer 8: “Did you get lost in the closet?”

Question 9: What is your ringtone?
Answer 9: Boogie Shoes by KC and The Sunshine Band

Question 10: Have you ever been to a different country?
Answer 10: Yes – England, Scotland, France, Germany, Switzerland, Belgium, Italy. I think that is all. England and Scotland with my hubby. The rest as a high school student on a trip.

Question 11: Do you like sushi?
Answer 11: I like a lot of sushi, but not everything. My favorite are California Rolls and Tuna Rolls.

Question 12: Where do you buy your groceries?
Answer 12: Kroger.

Question 13: Have you ever taken any medication to help you fall asleep faster?
Answer 13: Ambien as prescribed by a doctor. Mainly when hubby is out of town or when we travel.

Question 14: How many siblings do you have?
Answer 14: None.

Question 15: Do you have a desktop computer or a laptop?
Answer 15: I have a laptop attached to a large monitor for a dual screen desktop type setup that can be portable if needed.

Question 16: How old will you be turning on your next birthday?
Answer 16: 43!

Question 17: Do you wear contacts or glasses?
Answer 17: Neither.

Question 18: Do you colour your hair?
Answer 18: Yes.

Question 19: Tell me something you are planing to do today:
Question 19: Nap, laundry, grocery shopping, household stuff.

Question 20: When was the last time you cried?
Answer 20: Cannot remember.

Question 21: What is your perfect pizza topping?
Answer 21: Ham and pineapple.

Question 22: Which do you prefer, hamburger or cheeseburger?
Answer 22: Cheeseburger with Swiss cheese!

Question 23: Have you ever had an all nighter?
Answer 23: Back in college – yes. Now? No way. I need my sleep.

Question 24: What is your eye color?
Answer 24: Hazel.

Question 25: Can you taste the difference between Pepsi and Coke?
Answer 25: Between Diet Pepsi and Diet Coke – absolutely.

Enjoy your Sunday!

{ 8 comments… read them below or add one }

Leave a Comment

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: